2011. június 8., szerda

Fogfehérítés házilag









Fogfehérítés a ragyogó fogakért - fogfehérítés házilag


Mosolyogni jó dolog! Ha azonban nem merünk mosolyogni, mert nem érezzük jól magunkat, ha tudjuk, hogy fogaink nem szépek vagy nem elég fehérek, akkor segíthet a fogfehérítés házilag.
A fehér fogak önbizalmat adnak és jól érezzük magunkat tőle.






Miért változik a fogak színe?
Ennek oka sokszor az idő múlásában és az étkezésben keresendő. A kor előrehaladtával a fogak zománca vékonyabbá és átláthatóbbá válik, valamint egy belső réteg, az úgynevezett dentin sötétebbnek néz ki. A fogorvosok és szakemberek szerint a kávé, tea, kóla, vörösbor, illetve az erős dohányzás gyakori bűnösök a nem eléggé fehér fogak kialakulásában. Tudni kell, hogy mindenki rendelkezik egy alap fogszínnel, ami adottság mindenki számára, és ebben jelentős különbségek lehetnek. Fehéríteni azonban szinte minden fogat lehet - akár otthoni fogfehérítés útján is!


Fehér Karácsony hófehér fogakkal! LED lámpás fogfehérítés, fogkő eltávolítással és polírozással + 50% kedvezmény panoráma röntgenre 99 990 Ft helyett 14 990 Ft-ért a Mammut Fogászatban vagy a White Dent Fogászati Klinikán
Fogfehérítés akció




Fogfehérítés házilag - olvasói módszerek
Közzéteszünk néhány módszert, amelyet olvasóink küldtek be a fogfehérítés házilag történő elvégzésére.


1. Eper módszer:

  • Vágjon félbe egy eperszemet úgy, hogy beférjen a szájába. Szükség esetén vágja ismét félbe.
  • Fogja meg a héjánál, hogy a belső része Ön felé nézzen. dörzsölje a fogaihoz, amíg azok rózsaszínűvé válnak. 
  • Hagyja rajta kb. 5-10 percig, majd mossa le hagyományos fogkrémmel. Végezze el ezt naponta kétszer, ébredés után, és lefekvés előtt. 
2. A szódabikarbóna fogfehérítés:

  • Tegyen körülbelül 1 / 4 teáskanál szódabikarbónát egy kis csészébe. Adjon hozzá normál mennyiségű fogkrémet, amivel fogat szokott mosni. 
  • Mártsa be a fogkeféjét ebbe a pasztába, és mosson fogat vele alaposan. 
  • Öblítse ki a száját, és használjon szájvizet, hogy megszabaduljon az íztől, és friss legyen a lehellete. 

3. Fogfehérítés házilag - a könnyű módszer:

  • Szerezzen egy nagyon erős menta fogkrémet és tegyen belőle sokat a fogkefére.
  • Mosson fogat.
  • Használja rendszeresen, naponta legalább 2-szer, és pár nap vagy hét múlva fogai egyre szebben fognak kinézni.
4. Otthoni fogfehérítés - kombinált módszer:

Azt találták, hogy a legjobb orvosság a különböző módszerek kombinációja. Én 3 módszert ötvözök: olajat, hidrogén-dioxidot és szódabikarbónás fogmosást alkalmazok. A növényi olaj fehéríti a fogakat, és eltávolítja a mérgező anyagokat a véráramba kerülve. Hidrogén-dioxid pusztítja el a baktériumokat, megakadályozza a fogíny hátrahúzódását, és elősegíti a fogínyvérzés megakadályozását. A szódabikarbónás fogmosás is jó módszer, mert nem jár fájdalommal. Olajként használhat szezámolajat vagy kókuszolajat is. Tegyen körülbelül egy evőkanállal a szájába minden reggel, mielőtt eszik vagy iszik, és körkörösen öblítsen vele óvatosan 20 percig, mielőtt kiköpi. Mossa ki a száját némi sós vízben. 
A száját tisztának fogja érezni, elmúlik a rossz lehellet, a kellemetlen szájszag, és néhány héten belül, a fogai fehérek lesznek. Legalábbis ez történt a húgommal.

5. Fogfehérítés házilag almasavval:
Otthoni fogfehérítő módszer az almasav, amely egyfajta fanyar anyagként eltávolítja a felületi elszíneződést. Kombinálva szódabikarbónával, szamócával természetes fogtisztító, eltávolítja a foltokat, bort, kávét és a sötét szódavizet. Bár ez nem helyettesíti a fehérítő kezelést gyors és olcsó módszer. A fogorvosok azt tanácsolják, óvatosan használja ezt a házi fogfehérítést, mert ha túl gyakran alkalmazza, a sav károsíthatja a fogzománcot.



Fogfehérítés kereskedelmi forgalomban kapható szerekkel
Többféle szer is elérhető a boltokban, és az interneten, ezekről hamarosan további információt teszünk közzé.

Fogfehérítés árak
Az árak településenként és orvosonként változók, a kezelések díjairól és a fogfehérítés akciókról hamarosan tájékoztató jellegű információkkal fogunk szolgálni. Kérjük látogasson vissza hozzánk később!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése